Politica de confidențialitate Brutăria Kovács

-Despre această Politică de confidenţialitate:

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care SC Pîinea de Casă SRL (denumită în continuare: ”Brutăria Kovács”) colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. BRUTĂRIA KOVÁCS se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.

Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, SC Pîinea de Casă SRL este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.

În cazul în care trebuie să ne contactezi în legătură cu informaţiile tale cu caracter personal sau această Politică, foloseşte următoarele date de contact:

Denumirea companiei: SC Pîinea de Casă SRL
Adresa: str. Kós Károly, nr. 21, Târgu Mureș, Romania
Telefon: (+40) 265 211 678
Formularul din pagina de contact disponibil AICI.

 

Cuprins:

Despre această Politică de confidenţialitate
Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?
Ce informaţii colectăm direct de la tine?
Ce drepturi de confidenţialitate ai?
Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?
BRUTĂRIA KOVÁCS distribuie datele mele terţilor?
Cât timp îţi păstrează BRUTĂRIA KOVÁCS datele cu caracter personal
Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?
-Prelucrarea comenzilor şi furnizarea serviciilor
-Programul de fidelizare clienți
-Serviciul de Relaţii Clienţi
-Site-ul web kovacs.ro
-Cookie-uri
-Marketing
-Monitorizare video (CCTV)
-Participarea la procesul de recrutare la Brutăria Kovács
-Ateliere, concursuri, loterii
-Alte informaţii cu caracter personal furnizate BRUTĂRIA KOVÁCS
Intrarea în vigoare şi modificările Politicii de confidenţialitate

-Cum şi când colectăm datele tale cu caracter personal?

Noi colectăm informaţiile tale cu caracter personal atunci când acestea sunt relevante pentru nevoile tale de consumator sau afacerea noastră (de ex. când cumperi şi/sau comanzi produse şi/sau servicii de la noi, când te înregistrezi pentru de fidelizare, când contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi, când te abonezi la newsletter, când completezi sondajele pentru clienți sau furnizezi feedback despre bunuri şi servicii etc.).

Noi obținem informațiile tale cu caracter personal direct de la tine atunci când utilizezi cardul tău de client fidel, completezi un anumit formular sau când colectăm date prin observație (de exemplu, prin intermediul camerelor de securitate).

Vei găsi mai multe informații despre situațiile și circumstanțele pentru colectarea informațiilor tale cu caracter personal de mai jos în secțiunea Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal? Reţine că acestea sunt doar informații despre modalitățile posibile de utilizare a datelor cu caracter personal pe care le poți întâlni vizitând magazinul și site-urile web BRUTĂRIEI KOVÁCS. În fiecare caz, vei primi informații suplimentare clare despre scopul prelucrării datelor tale și, în unele cazuri, vom avea în plus nevoie de consimțământul tău explicit.

Nu folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing decât dacă ne spui tu că este OK. Dacă doreşti să îţi trimitem detalii despre produsele, serviciile ofertele şi promoţiile noastre, abonează-te când te alături Programului de fidelizare clienți. Pentru informaţii suplimentare, vizitează secțiunile Marketing și Programul Fidelizare clienți de mai jos.

Toate informaţiile tale cu caracter personal sunt tratate în mod confidențial și protejate corespunzător de BRUTĂRIA KOVÁCS şi/sau partenerii noştri de încredere (pentru informaţii suplimentare vezi secțiunea: BRUTĂRIA KOVÁCS distribuie datele mele terților? de mai jos).

-Ce informaţii colectăm direct de la tine?

Categoriile obişnuite de date pe care le colectăm de la clienţii Brutăriei Kovács sunt următoarele: nume, adresa, data naşterii, sexul, adresa de plată, adresa de livrare sau alte informaţii de plată pe care le furnizezi când completezi formulare pe site-urile web BRUTĂRIA KOVÁCS sau efectuezi plăţi în magazinele de prezentare sau pe site-ul web BRUTĂRIA KOVÁCS, sau când corespondezi cu noi prin telefon sau email, istoricul tău de achiziţii de produse şi servicii şi informaţii suplimentare pe care decizi în mod voluntar să le partajezi.

Când colectăm datele tale prin observaţie (de ex. prin intermediul camerelor de securitate), facem acest lucru pentru a respecta obligaţiile legale sau pentru a asigura interesele legitime, ca de exemplu asigurarea siguranţei tale personale şi a angajaţilor Brutăriei Kovács, protejarea proprietăţii tale personale şi a Brutăriei Kovács.

-Ce drepturi de confidenţialitate ai?

Reţine că ai dreptul, în orice moment, să soliciţi de la BRUTĂRIA KOVÁCS următoarele:

 •  să îți asigure accesul la informaţiile tale cu caracter personal
  • Poţi întreba Brutăria Kovács ce date cu caracter personal despre tine sunt folosite și să soliciţi accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, ai dreptul să cunoști scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal pe care le deținem, părțile sau categoriile de părți cu care datele tale cu caracter personal sunt partajate, perioada de păstrare a datelor, precum și sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la tine.
 • să îţi pună la dispoziţie o copie a informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem
  • Ne poţi contacta dacă doreşti o copie a unei părţi sau a tuturor informaţiilor cu caracter personal pe care le deţinem despre tine.
 • să soliciţi rectificarea datelor introduse greşit
  • Dorim să asigurăm că informațiile tale cu caracter personal sunt corecte și actualizate. Poţi cere BRUTĂRIA KOVÁCS să corecteze sau să elimine informațiile considerate inexacte sau învechite.
 • să soliciţi ştergerea informaţiilor cu caracter personal
  • Ne poţi cere să oprim prelucrarea sau chiar să ştergem informaţiile cu caracter personal pe care le deţinem despre tine. În cazul în care informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru îndeplinirea unei obligaţii contractuale a BRUTĂRIA KOVÁCS faţă de tine, Brutăria Kovács ar putea fi incapabilă să îndeplinească această obligaţie contractuală. De asemenea, dacă informaţiile tale cu caracter personal sunt necesare pentru ca Brutăria Kovács să respecte anumite obligaţii legale (de ex. legislaţia fiscală), cererea ta nu poate fi gestionată.
 • să restricționezi accesul Brutăriei Kovács și/sau al terților la datele tale privind anumite procese sau în totalitate
  • Dacă ai contestat exactitatea datelor tale, sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar acestea sunt solicitate de tine pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor legale sau ai obiectat față de prelucrarea efectuată pe baza motivelor pe care Brutăria Kovács le consideră legitime, ai dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării informaţiilor tale cu caracter personal.
 • să depui o obiecţie împotriva modului în care gestionăm datele tale
  • Reţine că ai dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care BRUTĂRIA KOVÁCS îl consideră legitim. In plus, ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrării datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzând profilarea in măsura in care este legata de marketing direct.
 • să soliciţi transferul datelor tale către un alt operator de date (dreptul la portabilitate)
  • În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau este realizat prin mijloace automate, ai dreptul de a solicita Brutăria Kovács să îţi transmit datele unui alt operator.

Pentru a exercita oricare dintre drepturile de mai sus, foloseşte datele de contact ale Brutăriei Kovács din secțiunea Despre această Politică de confidențialitate de mai sus.

În cazul în care nu ești mulțumit de modul în care colectăm sau folosim informațiile tale cu caracter personal, ai dreptul întotdeauna să depui o plângere formală la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând pagina http://www.dataprotection.ro/.

-Unde sunt stocate datele tale cu caracter personal?

Păstrăm datele cu caracter personal pe care le colectăm despre tine în medii sigure. Informațiile tale cu caracter personale sunt protejate de accesul, divulgarea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată de către orice organizație sau persoane fizice.
Unele date sunt încă stocate pe suport de hârtie, dar tindem să digitalizăm toate datele personale pe care le procesăm. Datele prelucrate sunt stocate în sediile şi sistemele IT ale Brutăriei Kovács, dar uneori stocăm datele pe serverele furnizorilor noştri de servicii de încredere.

-Brutăria Kovács distribuie datele mele terților?

Protecţia confidenţialităţii tale este importantă pentru Brutăria Kovács, prin urmare, nu vom distribui niciodată informaţiile tale cu caracter personal unui terţ în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică.

-Cât timp îţi păstrează Brutăria Kovács datele cu caracter personal

Brutăria Kovács nu va păstra datele tale cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare. Mai multe informații despre perioadele de păstrare pentru anumite tipuri de date pot fi găsite în secțiunea Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

-Pentru ce folosim datele tale cu caracter personal?

Folosim datele tale cu caracter personal într-un număr de moduri diferite, în principal pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale pe care Brutăria Kovács le are faţă de tine, dar uneori şi pentru îmbunătăţirea experienţei tale la cumpărături, pentru marketing direct şi motive de securitate.

-Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor

Când efectuezi o achiziţie personal într-unul din magazinele Brutăriei Kovács în funcţie de cazul respectiv, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. Această situaţie va avea loc în special dacă, pe lângă achiziţia produselor Brutăriei Kovács, decizi să comenzi produse care nu sunt pe stoc și se fac numai la comandă. De asemenea, pentru a prelucra comanda ta asigurând că informaţiile cu caracter personal şi financiare furnizate sunt exacte, folosim sisteme de plată ale terţilor de încredere pentru a asigura că plata ta este sigură şi că detaliile tale nu sunt folosite în mod fraudulos.

-Programul de fidelizare

Programul de fidelizare este un clubul deschis tuturor celor care au împlinit vârsta de 16. Informaţii detaliate despre Programul de fidelizare Brutăria Kovács se pot găsi aici.

În timpul înregistrării în programul de fidelizare, îţi vom solicita date cu caracter personal necesare pentru înregistrarea profilului tău. De asemenea, către profilul tău vor fi alocate informaţii despre achiziţii efectuate cu cardul de client fidel, informaţii inimioarele colectate și transformate. Folosim informaţiile tale cu caracter personal pentru a înţelege mai bine nevoile şi preferinţele tale de cumpărare, a întocmi ofertele şi a-ţi oferi informaţii despre produsele şi serviciile care te pot interesa. În cadrul Programului, sunt trimise, de asemenea, un newsletter şi mesaje SMS care conţin informaţii despre ofertele actuale pentru tine. Aceste informaţii îţi vor fi trimise numai dacă îţi dai consimţământul în mod corespunzător, pe care îl poţi acorda în formularul de înregistrare sau pe site-ul web kovacs.ro.

Datele furnizate către Brutăria Kovács în scopul creării profilului de client fidel vor fi păstrate pe întreaga durată a activităţii tale ca membru, și timp de 5 ani de la ultima activitate. După această dată, datele din profilul tău vor fi anonimizate, ceea ce înseamnă că nu te vom putea identifica pe baza numărului tău de card.
-Serviciul de Relații Clienți
În cazul în care contactezi Serviciul de Relaţii Clienţi Brutăria Kovács prin orice mjloc de comunicare disponibil, vom avea nevoie de informaţiile tale de contact pentru a soluţiona problema cu care te adresezi Brutăriei Kovács. Acestea vor fi utilizate numai în acest scop.

De asemenea, poţi contacta Serviciul de Relaţii Clienţi Brutăriei Kovács când doreşti să faci o comandă telefonică. Pentru a face achiziţii prin telefon, Brutăria Kovács prelucrează următoarele date: numele şi prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon şi adresa de preluare. Desigur, aceste date sunt furnizate de tine în mod voluntar, dar nefurnizarea lor poate uneori rezulta în incapacitatea de a îndeplini o comandă sau o livrare.

-Site-ul web kovacs.ro

Unele informaţii despre tine pot fi, de asemenea, colectate atunci când vizitezi site-uri web Brutăria Kovács. Aceste date vor fi prelucrate într-un anumit scop, despre care te vom informa cel mai târziu în momentul colectării. În acest caz, nefurnizarea datelor specifice poate limita posibilitatea de a utiliza siteul sau de a reduce nivelul experienței tale pe site.

-Cookie-uri

Pentru menținerea site-ului nostru și pentru a asigura funcționalitatea acestuia în mod corespunzător, Brutăriei Kovács utilizează tehnologia cunoscută în general sub numele de “cookie-uri”. Cookie-urile sunt fișiere mici pe care le trimitem pe calculatorul tău și le putem accesa mai târziu. Acestea pot fi temporare sau permanente și utilizează, de exemplu, tehnologia JavaScript sau Flash. Datorită cookie-urilor de pe site-ul nostru poţi căuta fără dificultate și îţi putem arăta rezultatele relevante pentru tine. Fișierele cookie de pe site-ul Brutăriei Kovács ne arată ce te interesează pe tine şi pe alţi vizitatori, ceea ce ne ajută să îmbunătățim utilizarea acestuia pentru toată lumea.

Pentru detalii referitoare la politica de cookie vă rugăm accesați Politica de cooki-uri a site-ului kovacs.ro

-Marketing

Brutăria Kovács ar dori să îţi trimită înformaţii despre produsele şi serviciile noastre care te-ar putea interesa. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optezi pentru acestea. Reţine că indiferent dacă ai consimţit să primeşti mesajele noastre de marketing, poţi opta cu uşurinţă să nu le mai primeşti la o data ulterioară.

Ai dreptul în orice moment să ne opreşti ca să nu te mai contactăm în scopuri de marketing sau să nu mai oferim informaţiile tale altor membri ai Brutăria Kovács. Dacă nu mai doreşti să fii contactat în scopuri de marketing, apasă butonul de dezabonare de la sfârşitul mesajului nostru de marketing (email/newsletter).

-Monitorizare video (CCTV)

Brutăria Kovács utilizează televiziune cu circuit închis (CCTV) în scopuri de siguranţă şi de detectare şi monitorizare a criminalității. Păstrăm informațiile colectate de CCTV numai pentru o perioadă de timp care ne permite să ajutăm organele de reglementare și organele de aplicare a legii. Aceste informații sunt păstrate în medii sigure și accesul este rezervat numai personalului de securitate calificat.

-Participarea la procesul de recrutare la Brutăriea Kovács

Acceptând candidatura ta ca parte a procesului de recrutare la Brutăria Kovács, vom solicita anumite informaţii despre tine pentru a putea evalua aplicaţia ta. Pentru unele funcţii, într-o etapă ulterioară a recrutării. În cadrul recrutării, datele tale cu caracter personal pot fi disponibile entităţilor care ne furnizează servicii, după cum se descrie în secţiunea intitulată “Brutăria Kovács distribuie datele mele terților?”.

-Ateliere, concursuri, loterii

Putem solicita anumite date cu caracter personal ale participanților la astfel de evenimente, pentru a le realiza eficient și a îndeplini obligațiile care decurg din lege, de exemplu, pentru acordarea de premii. Când solicităm date cu caracter personal, te vom informa și despre scopul prelucrării acestor date și drepturile tale. Datele colectate pentru necesitățile acestor evenimente vor fi stocate cel mai adesea până la finalizarea lor, cu excepția cazurilor în care va fi necesar să le păstrăm datorită legii aplicabile (de exemplu, informații despre premiile acordate).

-Alte informații cu caracter personal furnizate către Brutăria Kovács

În mod voluntar, poți furniza Brutăriei Kovács informații cum ar fi preferințele tale pentru produse, motivele pentru care cumperi un produs, date despre familia ta și stilul de viață – datorită acestui fapt, putem afla mai multe despre preferințele tale la cumpărături și putem îmbunătăți experiența ta la cumpărături.

Poți furniza aceste informații și atunci când completezi sondajele noastre.
În fiecare din cazurile de mai sus, vom încerca întotdeauna să îţi furnizăm informaţii sigure cu privire la prelucrarea datelor tale.

-Intrarea în vigoare și modificările Politicii de confidenţialitate

Prezenta Politică va intra în vigoare la 25 mai 2018.

Revizuim Politica de confidențialitate periodic şi vom prezenta orice actualizări pe această pagină web.