5 energizáló reggeli ötlet

Ilyenkor érdemes változatos, egészséges ételeket fogyasztani, melyek biztosítják a kellő energiaszükségletet a délelőtti teendőkhöz a legközelebbi étkezésig. Annak érdekében, hogy ne legyen unalmas a reggeli, törekedjünk mindig valami újat hozzáadni az étkezéshez, hogy ne váljon unalmassá.

A bőséges reggeli serkenti az anyagcserét, javítja a memóriát, elősegíti a koncentrációs képességet és hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozás kialakulásához. Ha megfelelően reggelizel, napközben kevesebb késztetést fogsz érezni a különféle egészségtelen harapnivalók elfogyasztására, emiatt akár a diétát is elősegítheti. Válassz olyan friss termékeket, melyek növelik az energiaszintet és legfőképp olyanokat, melyeket jól esik elfogyasztani reggeliben.

A Kovács pékségnél 5 olyan reggeli ötletet kínálunk, melyekhez könnyedén hozzájuthatsz:

1. Ha sietsz és valami gyors harapnivalóra van szükséged, ki ne hagyd a reggeli kávét és egészítsd ki egy friss, ízletes muffinnal, vagy egy édes péksüteménnyel. Boltjainkban minőségi Lavazza kávét és mindig friss péksüteményeket találsz.

2. Ha elvitelre kéred a reggelit, válassz egy friss alapanyagokból készült szendvicset, mely egyben tápláló és egészséges is. A Kovács pékségnél ízletes szendvicsek széles kínálatával várunk és kimondottan ajánljuk a tojáskrémes változatot.

3. Ha koránkelő típus vagy és szeretsz időt szentelni egy bőséges reggelinek, az otthon elkészített sonkás-sajtos rántottát fogyaszd el egy friss, puha kenyérszelet társaságában. Az erdélyi krumplis kenyér vagy a többmagvas kenyér tökéletes megfelelhet ennek a célnak. A reggelit kiegészítheted egy friss salátával vagy egy gyümölcsturmix-al.

4. Ha késésben vagy és nincs időd kiadós reggelit készíteni, ugorj be pékségünkbe és szerelkezz fel egy friss kiflivel vagy egy pizzaszelettel, mely mellé válassz egy tápláló joghurtot vagy szánát.

5. Ha francia reggelit kívánsz, egy csésze kávé vagy tea mellé válassz egy finom croissantot, vagy egy teljes kiőrlésű kenyeret, melyet vaj és házi lekvár társaságában fogyasztasz el.

A Kovács pékségnél finom péksüteményekkel, különféle friss kenyerekkel, változatos szendvicsekkel és minőségi kávéval várunk, hogy energiadúsan, erővel induljon a nap! Térj be hozzánk!